Autorijlessen in Zoetermeer

Bij Rijschool Haan heb je de mogelijkheid om rijlessen te volgen in Zoetermeer. Wil je liever afrijden in Gouda, Rotterdam of Leiden? Geen probleem! Dat is natuurlijk ook mogelijk. Het theorie examen zal wel worden afgenomen in Rijswijk. 

Je kunt ook versneld afrijden? Kijk naar onze rijles snelcursus! Of heb je geen zin om te schakelen? Rijlessen in een automaat verzorgen wij ook!

Ja, ik wil zo'n goed begin!

Autorijlessen in Zoetermeer

Wil jij opgehaald worden voor je rijles?

 

Dat is handig! Thuis opgehaald worden voor je rijles! Bij Rijschool Haan geven we jou de mogelijkheid om je op te laten halen in Zoetermeer. Zo ben je snel in je examengebied en kun je het maximale uit de rijlessen halen!

Vriendelijke en ervaren rijles instructeurs

Onze vriendelijke en ervaren rijinstructeurs proberen je altijd op je gemak te laten voelen tijdens de rijles. Het is onze uitdaging om je goed op te leiden, zodat je ontspannen en met vertrouwen aan het verkeer deelneemt.

Tussen het moment van inschrijven en het behalen van een rijbewijs gebeurt er veel. Wij hebben een overzicht gemaakt van A tot Z. Onbezorgd beginnen aan jouw eerste rijles bij Rijschool Haan

Wie zijn je al voorgegaan?

Text/HTML

Top rijschool, ik heb hier mijn scooter-, auto- en motorrijbewijs gehaald! Voor alles in één keer geslaagd. wink

@Maxime 

Text/HTML

Een leuke en gezellige rijschool, waar ik een leerzame tijd heb gehad en waar de tijd voor je wordt genomen. 

@Ghylène 

Text/HTML

Rustige en geduldige instructrice gehad. Ook fijn dat je netjes een factuur krijgt. Zo blij met mijn rijbewijs!

@Hanke 

Meer weten over onze prijzen?

Kijk op onze prijzenpagina voor een volledig overzicht! Je kunt gespreid betalen met onze handige deelpakketten. Natuurlijk kun je ook de lessen en examens apart boeken. Andere vragen? Kijk naar onze veelgestelde vragen over autorijlessen!

Ja! Ik wil meer weten!