Autorijlessen in Rotterdam

Bij Rijschool Haan kun je rijles in Rotterdam volgen. Je kunt zelf aangeven of je wilt afrijden in Rotterdam-Noord of Barendrecht. Je theorie-examen wordt afgenomen in Barendrecht.

Rijschool Haan heeft al duizenden leerlingen aan hun rijbewijs geholpen. We weten wat een leerling nodig heeft om veilig, ontspannen en zelfverzekerd aan het verkeer deel te nemen, tijdens en na de rijopleiding. Onze rijlessen zijn dan ook helemaal afgestemd op jou.

Onze gecertificeerde rij-instructeurs vind je, naast Rotterdam in de examenregio's van Barendrecht, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda, Zoetermeer, Rijswijk en Krimpen aan den IJssel. Zo is er altijd een rij-opleiding bij jou in de buurt!

Wil je snel je rijbewijs? Kijk dan naar onze rijles snelcursus!

Geen zin om te schakelen? Rijlessen in een automaat verzorgen wij ook!

Ontspannen en met vertrouwen rijles volgen?

In Rotterdam rijden 15 van onze vriendelijke en ervaren rijinstructeurs die de leerlingen altijd op hun gemak proberen te stellen. Het is onze uitdaging om je goed op te leiden, zodat je ontspannen en met vertrouwen aan het verkeer deelneemt.

Tussen het moment van inschrijven en het behalen van een rijbewijs gebeurt er veel. Wij hebben een overzicht gemaakt van A tot Z. Onbezorgd beginnen aan jouw eerste rijles bij Rijschool Haan

Ja, ik wil een eerste rijles in Rotterdam!

 

 

“Als je in Rotterdam kunt rijden, dan is Parijs of Rome een makkie”

Door de jaren heen is er veel veranderd in het verkeer. Zeker in een drukke stad als Rotterdam is het moeilijk rijden. Al die jaren al is het onze missie om van iedere leerling een verantwoorde weggebruiker te maken. En als je eenmaal in Rotterdam kunt rijden, dan kun je ook rijden in steden als Parijs of Rome. 

Ja, ik wil een eerste rijles in Rotterdam!

Wie is je al voorgegaan?

Text/HTML

Vandaag mijn rijbewijs gehaald! Uitstekende rijschool. Ik zal Haan bij iedereen aanbevelen.

@Angele

Text/HTML

Ik ben gister geslaagd voor mijn rijexamen met faalangst. Zonder de liefste, geduldigste rijinstructeur Mark was het me niet gelukt!

@Anna

Text/HTML

Mark was altijd relaxed en geduldig. Ik boekte veel meer vooruitgang in een paar lessen dan bij mijn vorige rijschool!

@Stephanie

Meer weten over de prijzen?

Kijk op onze prijzenpagina voor een compleet overzicht! Je kunt gespreid betalen met onze handige deelpakketten. Natuurlijk kun je ook de lessen en examens apart boeken. Andere vragen? Kijk naar onze veelgestelde vragen over autorijlessen!

Ja! Ik wil meer weten!