Autorijlessen in Krimpen aan den IJssel

Bij Rijschool Haan is het mogelijk om je rijlessen te volgen in de Krimpenerwaard. Na het volgen van je rijlessen zul je voornamelijk afrijden in Barendrecht, maar ook Rotterdam en Gouda zijn mogelijke plaatsen om af te rijden als je dit liever wilt. Gouda is natuurlijk ook een super leuke stad! Je theorie-examen wordt afgenomen in Barendrecht.

Autorijlessen in Krimpen aan den IJssel

Voel je op je gemak bij instructeurs uit Krimpen aan den IJssel

Een aantal van onze vriendelijke en ervaren instructeurs komt uit Krimpen aan den IJssel en geven dan ook voornamelijk rijles in de regio Krimpenerwaard. Onze instructeurs proberen de leerlingen altijd op hun gemak te stellen tijdens het rijlessen. Het is onze uitdaging om je goed op te leiden, zodat je ontspannen en met vertrouwen aan het verkeer deelneemt.

Tussen het moment van inschrijven en het behalen van een rijbewijs gebeurt er veel. Wij hebben een overzicht gemaakt van A tot Z. Onbezorgd beginnen aan jouw eerste rijles bij Rijschool Haan

Ja, ik wil een eerste rijles!

 

 

Wil jij thuis opgehaald worden voor je les?

Krimpen aan den IJssel en Rotterdam worden van elkaar gescheiden door de Algeraburg. Bij Rijschool Haan geven we jou de mogelijkheid om je op te laten halen in Krimpen aan den IJssel of bij de Capelsebrug. Zo ben je snel in je examengebied en kun je het maximale uit je les halen! 

Ja, ik wil een eerste rijles!

Wie zijn je al voorgegaan?

Text/HTML

Mijn rijlessen verliepen hier gezellig en leerzaam. Micha, ontzettend bedankt voor alles!

@Zoë

Text/HTML

Vanmorgen mijn rijbewijs gehaald! Ik kan deze rijschool van harte aanbevelen, met name instructrice Mala!

@Selma

Text/HTML

Rustige en geduldige instructrice gehad. Ook fijn dat je netjes een factuur krijgt. Zo blij met mijn rijbewijs!

@Hanke

Meer weten over onze prijzen?

Kijk op onze prijzenpagina voor een volledig overzicht! Je kunt gespreid betalen met onze handige deelpakketten. Natuurlijk kun je ook de lessen en examens apart boeken. Andere vragen? Kijk naar onze veelgestelde vragen over autorijlessen!

Ja! Ik wil meer weten!