Ontvang het theorieboek t.w.v. €35,- gratis!

Het behalen van je theorie kan een aardige opgave zijn. Met het gratis theorieboek kun je er vroeg in je opleiding aan beginnen. Zo helpen we je al aardig op weg. Het theorieboek bevat actuele verkeersregels en 10 uur online examens ter waarde van €35,-. Deze krijg je bij het afnemen van een proefles van 100 minuten.

Ja, ik wil zo'n goed begin!

Ontvang het theorieboek t.w.v. €35,- gratis!

Rijlessen in een automaat

Autorijden in een automaat is steeds meer in trek. Veel mensen vinden het fijner en leuker om in een automaat te rijden. Dit kan bijvoorbeeld omdat je het gemakkelijker vindt om niet te schakelen. Of omdat je weet dat je een hybride auto gaat rijden.

Wij zorgen ook voor een instructeur/instructrice die bij jou past. Dan kun je met plezier leren en ga je vlot en ontspannen de weg op! 

Ja, ik wil een rijles in een automaat!

Zie jij jezelf al in de nieuwste Tesla rijden?

Tegenwoordig zien we steeds meer elektrische auto’s op de weg. De meeste hybride en elektrische auto’s hebben allemaal een automaat. Het voordeel van een automaat is dat je je volledig kunt focussen op het verkeer, omdat je je niet druk hoeft te maken over de handelingen die komen kijken bij het schakelen. Rijden in een automaat is veiliger, zuiniger en rijdt ook nog eens ontzettend relaxed.

Wil jij helemaal klaar zijn voor de toekomst? Probeer dan nu je eerste rijles met een automaat! 

Ja, ik wil een eerste rijles in een automaat

Wie zijn je al voorgegaan?

Text/HTML

Vanaf dag 1 heb ik een goed gevoel gehad en de lessen zijn zeer prettig, grappig en vooral leerzaam geweest!

@Shanon

Text/HTML

In 1x geslaagd voor mijn rijbewijs voor automaat. Bedankt aan mijn fantastische rij-instructeur Bernadette! 

@Roxanne 

Text/HTML

Rustige en geduldige instructrice gehad. Ook fijn dat je netjes een factuur krijgt. Zo blij met mijn rijbewijs!

@Hanke 

Meer weten over onze prijzen?

Kijk op onze prijzenpagina voor een volledig overzicht! Je kunt gespreid betalen met onze handige deelpakketten. Natuurlijk kun je ook de lessen en examens apart boeken. Andere vragen? Kijk naar onze veelgestelde vragen over autorijlessen!

Ja! Ik wil meer weten!