Waarom je rijbewijs halen bij Rijschool Haan?

Met ruim 50 jaar ervaring in het verkeer en een team van vriendelijke topinstructeurs, heeft Rijschool Haan al duizenden leerlingen geholpen aan hun rijbewijs. En met succes: leerlingen beoordelen ons gemiddeld met een 4.9/5!

 Met onze op de leerling afgestemde rij-opleidingen kun je veilig, ontspannen en zelfverzekerd deelnemen aan het verkeer. Dat maakt het natuurlijk een stuk gemakkelijker!

Zelfverzekerd achter het stuur!

Onze vriendelijke en ervaren instructeurs weten de klanten op hun gemak te stellen. Het is onze uitdaging om je goed op te leiden, zodat je ontspannen en met vertrouwen aan het verkeer deelneemt.

Tussen het moment van inschrijven en het behalen van een rijbewijs gebeurt er veel. Wij hebben een overzicht gemaakt van A tot Z. Onbezorgd beginnen aan jouw eerste rijles bij Rijschool Haan

Zelfverzekerd achter het stuur!

Mevrouw De Groot heeft 55 jaar geleden haar rijbewijs bij ons gehaald

Ze was één van onze allereerste klanten, daar zijn we best trots op! Ondertussen is Rijschool Haan een begrip in groot Rotterdam geworden. Er is veel veranderd in het verkeer, en het is al die jaren onze missie geweest om van iedere klant een verantwoorde weggebruiker te maken. Zo dragen wij ons steentje bij aan de verkeersveiligheid.

Mevrouw De Groot heeft 55 jaar geleden haar rijbewijs bij ons gehaald

Volg je rij-opleiding in heel Zuid-Holland!

Onze gecertificeerde rij-instructeurs vind je in de examenregio's: Rotterdam, Barendrecht, Zoetermeer, Rijswijk, Dordrecht, Spijkenisse, Gouda en Krimpen aan den IJssel.

Zo is er altijd een rij-instructeur bij jou in de buurt! Ben je zelf instructeur en wil je mee in onze ambitie? Meld je hier aan als rij-instructeur.

Meld je aan voor je eerste rijles

Ja! Ik wil aan de slag